Ashen Erebos

ei vielä mainittavampia saavutuksia

VH15-031-0253 / #PKK0000
ori / suomalainen puoliverinen / tummanpunaruunikko / 178 cm
syntynyt 19.04.2013 Suomessa / 09-vuotias ( ? )
koulupainotteinen / GP (ko) / 100 cm (re) / 80 cm (me)

kasvattanut Arnika
omistaa Arnika VRL-01371

tämä on virtuaalihevonen

Proin bibendum pulvinar enim eu tempor. Donec tortor odio, condimentum id euismod et, faucibus ac lectus. Integer mollis, nibh ac ornare condimentum, sapien tortor tincidunt purus, et fermentum lacus ligula sit amet sem. In aliquam nisi vitae tortor pretium dictum. Integer ut sem sem. Cras a urna dictum, facilisis tellus non, porta dui. Maecenas tempus bibendum urna, eu semper urna dapibus vitae. Duis vitae adipiscing arcu, ut sagittis arcu. Proin id fermentum erat, at malesuada mi. Phasellus id ultrices odio, eget pretium purus.Praesent ut congue metus. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum gravida rutrum sem non ultricies. Etiam ut velit lectus. Quisque eget pulvinar nisl.

Ikääntyminen

01-vuotias: 19.06.13
02-vuotias: 19.08.13
03-vuotias: 19.10.13
04-vuotias: 19.12.13
05-vuotias: 19.06.14
06-vuotias: 19.12.14
07-vuotias: 19.06.15
08-vuotias: 19.12.15
09-vuotias: 19.06.16
10-vuotias: 00.00.00
11-vuotias: 00.00.00
12-vuotias: 00.00.00
13-vuotias: 00.00.00
14-vuotias: 00.00.00
15-vuotias: 00.00.00
16-vuotias: 00.00.00
17-vuotias: 00.00.00
18-vuotias: 00.00.00
19-vuotias: 00.00.00
20-vuotias: 00.00.00
21-vuotias: 00.00.00
22-vuotias: 00.00.00
23-vuotias: 00.00.00
24-vuotias: 00.00.00
25-vuotias: 00.00.00
26-vuotias: 00.00.00
27-vuotias: 00.00.00
28-vuotias: 00.00.00

Ikääntymisinfo

Tämä hevonen ikääntyy satunnaisesti oman ikääntymissysteemin mukaan. Käytännössä siis se ikääntyy silloin kun katsotaan tarpeelliseksi, ja pysyy halutun ikäisenä niin kauan kuin siihen on tarve. Jos hevosen ikääntymistä ei ole syystä tai toisesta tarpeen nopeuttaa tai hidastaa, ikääntyy se yhden virtuaalivuoden kuudessa IRL-kuukaudessa. Nopeimmillaan hevonen ikääntyy yhden virtuaalivuoden noin kahdessa IRL-kuukaudessa, hitaimmillaan reaaliaikaisesti.

ISÄLINJA: Thanatos (1)
EMÄLINJA: Exxtaacy (1)
Sukutaulu

Thanatos VH11-031-0372 fwn, 184 cm, m VIP MVA Fn, PKK-Valio, PP-MVA,
VSN Champion, KTK-I, KRJ-I, SPL-I*, YLA1
Mythology fwb, 180 cm, m, EVM Aonghus EVM
Myranda xx EVM
Belzebuth fwb, 170 cm, tprn, EVM Sir Atlantis EVM
Belbereth EVM
Exxtaacy VH05-044-1101 holst, 169 cm, prn VIP MVA Fn, KTK-II Bailey's Irish Cream holst, 173 cm, prt, EVM Haley's Comet EVM
Kasimira EVM
Be My Valentine holst, 167 cm, rn, EVM Ocean Jupiter EVM
Natiqua EVM

Sukuselvitys

Ashen Erebosin sukutaulussa ei totisesti ole moittimisen sanaa: parhaimmillaan sen suvusta löytyvät hevoset ovat olleet suoraan sanoen häikäisevän upeita, ja "huonoimmillaankin" vähintään jollakin saralla menestyneitä yksilöitä. Sukutaulussa on havaittavissa selkeä koulupainotus, ja useampikin siitä löytyvä hevonen on kilpaillut kouluradoilla aina kansainvälisiä Grand Prix -luokkia myöten. Suomalaiseksi puoliveriseksi rekisteröidyn Bossen lähisuku koostuu fwb-hevosten lisäksi holsteininhevosista, ja onpa mukana ripaus myös englantilaista täysiveristä — tarkalleen sanottuna Bossessa on täyttä verta 18,75%.

Isä Thanatos on jättikokoinen, 184cm säkäinen musta suomalainen puoliveriori. Ori on suorastaan pökerryttävän hyvin menestynyt, ja voisikin sanoa, että se on saavuttanut kaiken mahdollisen: se on kantakirjattu I-palkinnolla, palkittu parhaalla palkinnolla useammassa kuin yhdessä laatuarvostelussa, siltä löytyy plakkarista näyttelyarvonimi jos toinenkin ja lisäksi sillä on näyttävä lista voittoja ja sijoituksia kouluradoilta parhaimmillaan Grand Prix -tasolta. Hurjaa tässä hevosessa ei ole ainoastaan sen saavutukset, sillä Thanatosin kerrotaan olevan luonteeltaan melkoinen kammotus — kuulemma sen kotitallin väki kutsuu sitä aivan aiheesta "Mustaksi Surmaksi". Syy oriin luonteeseen löytyy sen aiemmista huonoista kokemuksista, ja todennäköisesti se on alkujaan ollut oikein viehättävä, kuten hyvän fwb:n kuuluukin olla. Thanatos on jättänyt miltei parikymmentä jälkeläistä.

ii. Mythology oli säkäkorkeudeltaan kunnioitettavat 180cm korkea suomalainen puoliveriori, joka on kantakirjattu I-palkinnolla. Se kilpaili menestyksekkäästi kansainvälisilläkin areenoilla Grand Prix -koululuokissa ympäri Eurooppaa. Yksi Mythologyn jälkeläisilleen helposti periyttämä piirre oli suuri koko. Taivaissa huitelevasta säkäkorkeudestaan huolimatta Mythology oli kotitallinsa lauhkeimpia hevosia, ja kilpailu-uransa päätyttyä se niitti mainetta myös vikellyshevosena erään suomalaisen joukkueen vakioratsuna.

iii. Aonghus oli Saksassa syntynyt, 179cm korkea musta holstein-ori. Ori aloitti kilpailemisen erittäin lupaavasti jo saksalaisilla koulukentillä, ja parhaimmillaan se nähtiin kilpailemassa Grand Prix -tasolla. Aonghus tuotiin myöhemmin Suomeen, missä se jatkoi voitokasta kisauraansa. Toisinaan kiivasluontoinen ori oli ennen kaikkea erinomainen suoritushevonen ja loistava periyttäjä, ja suurin osa sen jälkeläisistä on päässyt loistamaan aina kansainvälisiä ratoja myöten.

iie. Myranda xx oli niinsanotusti "pieni ja pippurinen", 155cm korkea englantilainen täysiveritamma. Suomessa syntynyt tamma myytiin 6-vuotiaana valmiiksi koulutettuna yksityisratsastajalle, joka kilpaili tammalla keskivaikeita koulu- ja esteluokkia. Myranda starttasi myös muutamissa kenttäkisoissa kotimaan kamaralla, eikä sen menestyksessä sillä saralla ollut juuri moitittavaa. Tamma ei kuitenkaan koskaan ehtinyt saavuttaa niin suuria saavutuksia kuin mihin sillä olisi ollut edellytyksiä, koska se jouduttiin lopettamaan vakavan onnettomuuden seurauksena vain 10 vuoden iässä. Se ehti jättää vain yhden jälkeläisen.

ie. Belzebuth oli 170cm korkea, tummanruunikko suomalainen puoliveritamma. Tamman kasvattaja myi sen paikalliselle ratsastuskoululle, kun tamma oli vasta nuori. Ystävällisestä ja rennosta perusluonteestaan huolimatta Belzebuth ei kuitenkaan sopeutunut vilkkaaseen ratsastuskouluelämään ja monen erilaisen ratsastajan ratsastettavaksi. Tamma myytiinkin ratsastuskoululta eteenpäin, ja sen uusi omistaja havaitsi tamman loistavan lahjakkuuden kouluratsastuksen saralla. Tamma kilpaili uuden omistajansa kanssa aina kansallisissa Intermediaire -luokissa asti, ja se sai myöhemmin neljä hienosti menestynyttä jälkeläistä. Kantakirjaustilaisuudessa Belzebuth sai II-palkinnon, jääden ykköspalkinnolta vain nipin napin.

iei. Sir Atlantis oli ruunikko, 171cm korkea suomalainen puoliverinen, joka oli totisesti Ori isolla O:lla. Oriissa on isänsä puolelta ehtaa täysiveriverta, ja Sir Atlantis oli hyvin helposti kuumuva, mutta ulkomuodoltaan komeaakin komeampi. Kapasiteettia sillä tuntui riittävän loputtomasti — ainakin kotikentillä. Hyväksyttyjä kisatuloksia se lopulta syystä tai toisesta saavutti parhaimmillaan vain vaativan A:n luokista. Ori jätti kymmenisen jälkeläistä, jotka yleisesti ottaen ovat olleet isäänsä huomattavasti rauhallisempia ja ihan hyvin menestyneitäkin.

iee. Belbereth oli 163cm korkea, musta suomalainen puoliveritamma, joka oli luonteeltaan lauhkea kuin lammas ja loputtoman ihmisrakas. Se saavutti erinomaisia tuloksia kouluratsuna aina ulkomaita myöten, ja lopetti kilpailemisen jo alle 10-vuotiaana saavutettuaan kaiken mitä sillä oli saavutettavaa. Belbereth eli pitkän ja terveen elämän ja varsoi elämänsä aikana jopa 10 kertaa. Kaikki sen jäljeläiset olivat hyväluonteisia ja kapasiteetikkaita.

Emä Exxtaacy on 169cm korkea helakan punaruunikko, suurimerkkinen holstein-tamma, joka on kilpaillut menestyksekkäästi koulukisoissa parhaimmillaan Grand Prix -tasolla. Luonteeltaan tamma on lempeä ja ystävällinen, mutta ratsuna helposti kuumuva. Exxtaacy on kantakirjattu II-palkinnolla, ja siltä löytyy näyttelyistä VIP MVA Fn -arvonimi.

ei. Bailey's Irish Cream oli kookas, 173cm korkea, komean punarautias holstein-ori, joka oli kaikin puolin vaikuttava ja lahjakas kouluratsu. Se kilpaili monta kautta menestyen arvokisoissa saakka, ja jäi sittemmin siitokseen jättäen useita menestyksekkäitä jälkeläisiä. Bailey's Irish Creamin tavaramerkkejä olivat erityisesti sen helppo käsiteltävyys, komeat askellajit ja näyttävät suuret merkit päässä ja jaloissa, joita kaikkia se periytti myös jälkeläisilleen. Bailey's Irish Cream on kantakirjattu II-palkinnolla.

eii. Haley's Comet oli punarautias, 170cm korkea holstein-ori, joka aloitti kilpauransa verrattain myöhään, mutta ylsi siitä huolimatta loistaviin tuloksiin. Se kilpaili useissa arvokisoissa ja sijoittui kahtena eri vuonna Saksan mestaruuskisoissa. Myös siitoksessa se vakuutti jättäen tasaisen hyviä jälkeläisiä, joita löytyy useita kymmeniä.

eie. Kasimira oli Saksassa syntynyt rautias, 168cm korkea holstein-tamma. Se osoitti isänsä tapaan lahjakkuutensa jo nuorella iällä. Tamma kiersi usealla hyvällä ratsastajalla ennen päätymistään naiselle nimeltä Hertha Grant, jonka ratsuna se saavutti tärkeimmät voittonsa ja sijoituksensa. Tamma jätti yhteensä kolme jälkeläistä, ja se on kantakirjattu hyvin pistein II-palkinnolle.

ee. Be My Valentine oli ruunikko, 167cm korkea holstein-tamma. Se kilpaili kouluratsastuksessa Int. II-tasolla ympäri Eurooppaa. Tamma teki pitkän ja voitokkaan kisauran, jonka päätteeksi se jätti kaksi varsaa, joista kumpikin on menestynyt vähintään yhtä hyvin kuin se itsekin. Be My Valentine hurmasi myös näyttelytuomarit, ja se on kantakirjattu II-palkinnolla.

eei. Ocean Jupiter oli ruunikko, 167cm korkea holstein-tamma. Se kilpaili kouluratsastuksessa Int. II-tasolla ympäri Eurooppaa. Tamma teki pitkän ja voitokkaan kisauran, jonka päätteeksi se jätti kaksi varsaa, joista kumpikin on menestynyt vähintään yhtä hyvin kuin se itsekin. Be My Valentine hurmasi myös näyttelytuomarit, ja se on kantakirjattu II-palkinnolla.

eee. Natiqua kilpaili muutaman kauden kouluratsastuksessa parhaimmillaan Prix St. Georges -tasolla, eikä sen saavutuksissa ole moitittavaa. Tämäkin tamma teki pääasiallisen uransa siitoshevosena, ja sen jälkeläisnäytöt ovat puhuneet puolestaan.

Jälkeläiset

# Jälkeläinen Syntynyt Meriitit Emä
001. rotu-o./t. --- 00.00.0000 ei meriittejä ---

Periyttäminen

Yleiset tiedot Muistiinpanot
Rotu: suomalainen puoliverinen (100%, täysiveriprosentti 18,75%) ei muistiinpanoja
Genotyyppi: EE/Aa
Maks. kapasiteetti: GP (ko) / 110 cm (re) / 100 cm (me)
Vahvin laji: kouluratsastus
Luonteenpiirteet
Rohkeus: Taso 6: rohkea (83%) Periyttää ominaisuutta vahvasti.
Kuuliaisuus: Taso 4: normaali (45,7%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Temperamentti: Taso 6: temperamenttinen (85,1%) Periyttää ominaisuutta vahvasti.
Herkkyys: Taso 5: melko herkkä (70,21%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Älykkyys: Taso 4: normaali (56%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Taidot
Nopeus: Taso 5: hieman tavallista parempi (68%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Kestävyys: Taso 5: hieman tavallista parempi (69,2%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Hyppykapasiteetti: Taso 4: normaali (46,85%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Hyppytekniikka: Taso 4: normaali (44%) Periyttää ominaisuutta heikosti.
Ketteryys: Taso 7: selvästi normaalia parempi (92%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Liikkeet: Taso 7: selvästi normaalia parempi (87,8%) Periyttää ominaisuutta vahvasti.
Askellajit
Käynti: Taso 5: hieman normaalia parempi (70%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Ravi: Taso 7: selvästi normaalia parempi (98,6%) Periyttää ominaisuutta vahvasti.
Laukka: Taso 6: normaalia parempi (84,18%) Periyttää ominaisuutta vahvasti.
( Arnikan periytymisjärjestelmä virtuaalihevosille, versio 2.0. Lue lisää! )

Luonnekuvaus

Tulossa.

Meriitit ja saavutukset

Tällä hevosella ei toistaiseksi ole mainittavia saavutuksia.

Parhaat kisatulokset

PKK:n alaiset näyttelyt
PKK 00.00.00 --- luokka tuom. --- (BIS-tuom. ---) 0/0
Kouluratsastuskisat (63 sijoitusta, joista 11 voittoja ja 00 Cup-sijoituksia)
001. KRJ 30.04.15 Sirxire GP 5/30
002. KRJ 11.04.15 Zurück GP 3/29
003. KRJ 12.04.15 Zurück GP 5/29
004. KRJ 13.04.15 Zurück GP 1/30
005. KRJ 14.04.15 Zurück GP 2/29
006. KRJ 19.04.15 Zurück GP 2/29
007. KRJ 02.05.15 Sirxsire GP 4/30
008. KRJ 02.05.15 Sirxsire GP 3/30
009. KRJ 07.05.15 Sirxsire GP 4/30
010. KRJ 08.05.15 Sirxsire GP 5/30
011. KRJ 27.05.15 Rêve de Haussea GP 2/30
012. KRJ 29.05.15 Rêve de Haussea GP 5/30
013. KRJ 30.05.15 Rêve de Haussea GP 5/30
014. KRJ 01.05.15 Prime Sporthorses GP 3/30
015. KRJ 03.05.15 Prime Sporthorses GP 4/30
016. KRJ 05.05.15 Prime Sporthorses GP 1/30
017. KRJ 21.05.15 Wayward Dressage GP 3/30
018. KRJ 27.05.15 Wayward Dressage GP 4/30
019. KRJ 28.05.15 Wayward Dressage GP 5/30
020. KRJ 01.09.15 Petäjävaara GP 3/22
021. KRJ 03.09.15 Prime Sporthorses GP 5/30
022. KRJ 04.09.15 Prime Sporthorses GP 4/30
023. KRJ 07.09.15 Prime Sporthorses GP 2/30
024. KRJ 06.09.15 Kilpailukeskus Reiter GP 5/30
025. KRJ 08.09.15 Kilpailukeskus Reiter GP 4/30
026. KRJ 09.09.15 Kilpailukeskus Reiter GP 4/30
027. KRJ 15.09.15 Kilpailukeskus Reiter GP 1/30
028. KRJ 16.09.15 Kilpailukeskus Reiter GP 2/30
029. KRJ 17.09.15 Kilpailukeskus Reiter GP 3/30
030. KRJ 21.09.15 Kilpailukeskus Reiter GP 2/30
031. KRJ 06.09.15 Mörkövaara GP 4/42
032. KRJ 07.09.15 Mörkövaara GP 1/42
033. KRJ 10.09.15 Mörkövaara GP 4/42
034. KRJ 26.09.15 KRJ Champions 2015 KRJ Young Champion (Helppo A:2 2009) 1/50
035. KRJ 01.03.16 Hukkapuro GP 5/30
036. KRJ 03.03.16 Hukkapuro GP 2/30
037. KRJ 08.03.16 Hukkapuro GP 5/30
038. KRJ 09.03.16 Hukkapuro GP 1/30
039. KRJ 18.03.16 Hukkapuro GP 5/30
040. KRJ 21.03.16 Hukkapuro GP 1/30
041. KRJ 23.03.16 Hukkapuro GP 5/30
042. KRJ 23.03.16 Hukkapuro GP 3/30
043. KRJ 26.03.16 Hukkapuro GP 1/30
044. KRJ 27.03.16 Hukkapuro GP 4/30
045. KRJ 27.03.16 Hukkapuro GP 3/30
046. KRJ 03.03.16 Kilpailukeskus Ginger GP 1/30
047. KRJ 07.03.16 Kilpailukeskus Ginger GP 4/30
048. KRJ 12.03.16 Wolf Sporthorses GP 4/30
049. KRJ 16.03.16 Wolf Sporthorses GP 1/30
050. KRJ 19.03.16 Wolf Sporthorses GP 5/30
051. KRJ 23.03.16 Wolf Sporthorses GP 1/30
052. KRJ 25.03.16 Wolf Sporthorses GP 2/30
053. KRJ 27.03.16 Wolf Sporthorses GP 4/30
054. KRJ 02.03.16 Jadessa Warmbloods GP 2/30
055. KRJ 04.03.16 Jadessa Warmbloods GP 5/30
056. KRJ 08.03.16 Jadessa Warmbloods GP 3/30
057. KRJ 09.03.16 Jadessa Warmbloods GP 3/30
058. KRJ 11.03.16 Jadessa Warmbloods GP 3/30
059. KRJ 11.03.16 Jadessa Warmbloods GP 2/30
060. KRJ 13.03.16 Jadessa Warmbloods GP 2/30
061. KRJ 16.03.16 Jadessa Warmbloods GP 2/30
062. KRJ 25.03.16 Jadessa Warmbloods GP 3/30
063. KRJ 26.03.16 Jadessa Warmbloods GP 2/30

Päiväkirja ja kuulumiset

Erebos näytti taitonsa KRJ Champions 2015 -kisoissa; nuorten luokan mestaruus jäi kuitenkin haaveeksi

27. syyskuuta 2015 / kuulumisia / kirjoittanut Arnika

Kouluratsastusjaoksen järjestämiin KRJ Champions 2015 -mittelöihin lähdettiin Bossenkin kanssa tavoitteet korkealla, tavoitteena tietysti KRJ Young Champion 2015 -titteli. Vaikka nelipäiväisiin kisoihin oltiinkin valmistuttu huolella, paikan päällä ratsukoiden kova taso tuli pienenä yllätyksenä. Ensimmäisen päivän KN Special 2009 -luokassa Bosse oli kuitenkin odotetusti jatkoon päässeiden joukossa, sijalla 43 yli sadan ratsukon luokassa.

Toisena kilpailupäivänä Young Champion -titteliä metsästävät ja edelliseltä päivältä jatkoon päässeet ratsukot ottivat mittaa toisistaan Helppo B:2 2009 -luokan merkeissä, ja Bosse paransi sijoitustaan ollen nyt sijalla 27/75. Kisatiimimme riemu nousi kattoon kisojen kolmantena päivänä, kun Bosse ylsi Helppo A:2 2009 -luokan voittoon! Ero toiseksi jääneeseen oli hiuksenhieno, mikä kertoo selvää kieltään nuorten ratsujen luokassa kilpailevien kovatasoisuudesta — tästä luokkavoitosta sopii totisesti olla tyytyväinen!

Kolmannen ja neljännen kilpailupäivän välisenä yönä kisatiimi sai jännitykseltään vain hädin tuskin nukuttua. Haaveissa kuulsi jo palkintojenjakotilaisuus, jossa Bosse saisi itselleen tuon hienon tittelin, jota näistä kisoista lähdettiin hakemaan... Vaan kun neljäs ja viimeinen kilpailupäivä koitti, tuloksena oli täysin yllättäen vain 19. sija Kür: Helppo A:4 2009 -finaaliluokassa. Mitä oikein tapahtui? Sitä voi spekuloida, mutta nuorten koulumestaria Bossesta ei tällä kertaa valitettavasti tullut. Kokemus oli kuitenkin positiivinen, eikä ole lainkaan mahdotonta, että Bosse vielä nähtäisiin samoissa mittelöissä jonakin toisena vuotena.

Kuvagalleria

Tällä hevosella ei toistaiseksi ole kuvia.