Wychodzic SR

VH02-021-2933, #PKK0000
tamma, trakehner, rautias, 170 cm
syntynyt 17.10.2006 Saksassa, 17-vuotias

estepainotteinen
He:B (ko) / 140 cm (re) / 120 cm (me)

maahantuonut nihao
omistaa Arnika VRL-01371

virtuaalihevonen / a SIM-game horse
ei vielä mainittavampia saavutuksia

Luonnekuvaus

Wychodzic eli Tiitu on räiskähtelevää energiaa ja elämäniloa täynnä oleva tamma, joka tuntuu perineen sukunsa kaikki parhaat puolet — isänsä suvulta sulavat ja kauniit liikkeet, emänsä puolelta selväpäisen ja järkevän luonteen, ja kun tähän lisätään vielä hieno ratsastettavuus ja ilmiömäinen lahjakkuus esteradoilla, on koossa sellainen paketti, jota vain harva voi vastustaa. Tiitu on luonteeltaan synnynnäinen johtaja ja sillä tuntuu olevan tarve muistuttaa jatkuvasti muille hevosille omaa asemaansa laumassa, mistä saattaa syntyä riitoja hevosten välillä. Tuntuukin usein siltä, että Tiitu tulee paremmin toimeen ihmisten kuin muiden nelijalkaisten kanssa. Se kiintyy syvästi hoitajaansa ja saattaakin olla erittäin huomionkipeä ja mustasukkainen omasta hoitajastaan. Tamma voi mököttää koko päivän, jos se tuntee ettei saa hoitajaltaan tarpeeksi huomiota, ja silloin yhteistyö tamman kanssa käy vähän tahmeaksi. Muuten Tiitu on oikein kiva käsitellä ja hoitaa.

Hoidettaessa tamma on sangen leppoisa tapaus. Se ei turhia hötkyile, vaan suhtautuu hoitotoimenpiteisiin rutiinilla. Ainoa tammaa hoidettaessa esiintyvä ongelma taitaakin olla se, että joskus Tiitu on niin hellyydenkipeällä tuulella, että se tahtoisi vain kiehnätä ja olla paijailtavana kaiken aikaa eikä hoitamisesta tahdo tulla oikein mitään, jos hoitaja ei pysty vastustamaan Tiitun suloisuutta. Jos hoitaja pysyy kuitenkin lujana, ei asian pitäisi tuottaa ongelmia, Tiitu kun lopettaa lopulta hellyydenosoitusten kerjäämisen kun huomaa, ettei niitä juuri sillä hetkellä ole tarjolla. Tiitu kutiaa hieman vatsasta eikä erityisemmin pidä sieltä harjaamisesta, mutta muuten tammalla ei ole herkkiä tai kutiavia paikkoja. Kavioiden puhdistus ei tuota ongelmia sekään, hyvänä päivänä kaviot nousevat ihan jo suullisesta käskystä. Tamma myös rakastaa vettä, ja innostuu aina kun pääsee pesukarsinaan läträämään. Tiitua voi ihan surutta kastella melkein miten vain eikä tamma ole siitä moksiskaan, nauttii vain, mikä onkin hyvä, sillä Tiitulla on tapana löytää tarhasta ja laitumelta aina ne kaikkein mutaisimmat paikat, joissa piehtaroida... Satulointi ei yleensä tuota ongelmia, vaikka tamma vähän saattaakin pullistella, ja suitsiminenkin onnistuu hyvin kunhan neidin saa maaniteltua ottamaan kuolaimet suuhunsa.

Ratsastettaessa Tiitu on mukavan reipas mutta kuitenkin tarpeeksi kuuliainen, jotta sen kanssa ei juuri suurempia ongelmia synny vaan sen saa pidettyä hyvin hallinnassa. Paljon kiitosta saavat tamman erittäin mukavat liikkeet, jotka paitsi näyttävät hienolta, ovat myös ratsastajalle helppoja mukautua. Tammalta löytyy notkeutta ja tasapainoa, ja se vastaa pieniinkin apuihin nopeasti ja tehokkaasti. Meille tuntemattomasta syystä Tiitu kuitenkin pelkää raippoja, eikä niitä tulisi tamman kanssa käyttää ollenkaan. Alkuverryttelyjen aikana tamma on usein hieman liiankin energinen ja saattaa pelleillen porhaltaa häntä putkella miten sattuu, jolloin ratsastajalla on aika työ pidätellä hevosta. Kaikesta ylimääräisestä energiastaan huomiotta Tiitu nauttii työskentelystä ja uusista haasteista ja on oikein mukava ratsastaa, kun sen saa keskittymään kulloinkin kyseessä olevaan asiaan. Parhaimmillaan kentän laidalta katseleva voisi pitää Tiitua ja ratsastajaa yhtenä ainoana olentona, niin sujuvan näköistä meno on. Tiitu pyrkii aina tekemään parhaansa, ja yksinkertaisintakin asiaa suorittaessa on sen ilme aina todella keskittynyt. Kouluratojen kiemurat sujuvat siis vähintäänkin kelvollisesti, mutta esteradoilla tamma on omassa elementissään. Sillä on mainio hyppytekniikka, ja se luottaa ratsastajansa arviointikykyyn, mikä tekee sen kanssa työskentelemisestä todellista riemua.

ISÄLINJA: EVM (0)
EMÄLINJA: EVM (0)

Sukutaulu

Rezultat trak, 172 cm, rt, EVM Wystep trak, 168 cm, rt, EVM High Step EVM
Wisteria EVM
Tendenz trak, 172 cm, prn, EVM Absicht EVM
Crescentia EVM
Anegdota trak, 168 cm, rt, EVM Erschütternd trak, 171 cm, rt, EVM Tragödie EVM
Ermentrud EVM
Modegerecht trak, 165 cm, rtkm, EVM Adelber II EVM
Geschmackig EVM

Sukuselvitys

Wychodzicin sukutaulu on hienoa katseltavaa. Sekä isän että emän puoleinen suku on pääasiassa estepainotteista, mutta suvusta löytyy myös menestyneitä kenttäratsuja, ja löytyypä lähisuvusta yksi kivasti menestynyt kouluratsukin. Joukossa on aina kansainvälisellä tasolla asti menestyneitä trakehnereita, ja Wychodzicin tammalinja on pitkään ollut hyvin haluttu ja tavoiteltu.

Isä Rezultat on perinyt omalta isältään temperamenttisen luonteensa. Ori on kotimaassaan Saksassa kantakirjattu II-palkinnolle ja saavuttanut Champion-arvonimen. Estepainotteinen ori on kilpaillut lähinnä 130cm luokissa, mutta parhaat sijoituksensa se on saavuttanut hieman pienemmissä luokissa.

ii. Wystep oli kenttäpainotteinen ori, joka tunnetaan paitsi menestyvänä kilpahevosena, myös temperamenttisesta luonteestaan. Ori kilpaili pitkään kansainväliselläkin tasolla sijoittuen ihan mukavasti, ja se tunnetaan yhä hyvien, lajissa kuin lajissa menestyvien suoritushevosten periyttäjäksi.

iii. High Step oli Ruotsissa syntynyt trakehnerori, joka muutti omistajansa mukana Saksaan nuorella iällä. Ori oli lupaavan nuoren kenttäratsastajan ensimmäinen oma kilpahevonen, josta muodostui nopeasti omistajansa silmäterä, ja ratsukko saavutti nopeasti menestystä. Sittemmin High Step tuli tunnetuksi myös siitosoriina, ja se jätti useampia hyvin menestyneitä jälkeläisiä.

iie. Wisteria oli kaunis vaaleanrautias tamma, jolla on takanaan arvostettu ja menestyksekäs sukutaulu. Tamman oli ensin tarkoitus jäädä vain siitostammaksi hienon sukutaulunsa ja näyttelysaavutustensa ansiosta, mutta kun huomattiin, että tammalta löytyi lahjoja myös kisakentille, sillä päätettiin ruveta kilpailemaan. Erityisen lahjakas Wisteria oli kouluratsastuksessa, johon se lienee perineen lahjansa isänsä puoleiselta suvulta, ja se tekikin parhaimmat saavutuksensa koulukisoissa jopa Int. I -tasolla. Muutamaan otteeseen tamma starttasi myös estekisoissa, joissa se menestyi ihan kiitettävästi niissäkin. Kisauransa jälkeen Wisteria siirtyi suunnitelmien mukaan siitoskäyttöön, ja sen jälkeläiset ovat tunnettuja paitsi hienosta ulkomuodostaan, myös hyvinä käyttöhevosina.

ie. Tendenz ei ole vanhempiensa jälkeläisistä niitä kaikkein menestyneimpiä. Se kilpaili kyllä nuoruudessaan esteratsastuksessa, mutta hyvin alkanut kilpaura katkesi loukkaantumiseen, minkä jälkeen tamma siirtyi siitoskäyttöön. Valtaosasta sen jäljeläisiä tuli ihan tavallisia harrastehevosia, mutta muutama jatkoi siitä mihin tamma itse kilpaurallaan jäi ja nämä muutamat ovat menestyneet vähintäänkin mukavasti esteillä n. 120-130cm luokissa.

iei. Absicht oli kookas ja näyttävä tummanruunikko ori. Jos oriin pelkkä ulkomuoto ei jo herätä kunnioitusta, niin viimeistään sen saavutukset varmasti herättävät: oriilta löytyy useita voittoja ja sijoituksia estekisoista jopa kansainväliseltä tasolta, se on edustanut menestyksekkäästi Saksaa useissa arvokisoissa, se on menestynyt näyttelyissä ja se on kantakirjattu hyvin pistein II-palkinnolle, minkä lisäksi se on osoittanut olevansa kaikin puolin laadukas myös siitoshevosena. Absichtilta ei alun perin odotettu sen suurempia saavutuksia, sillä sen suvusta ei juuri löydy mainittavammin menestyneitä yksiöitä. Oriin varttuessa kävi kuitenkin pian ilmi, että siltä löytyi lahjoja vaikka mihin, päätettiin se myydä osaavalle kouluttajalle ja ratsastajalle. Näissä käsissä Absichtista kasvoikin yksi aikansa menestyksekkäimmistä Saksalaisista trakehneroreista.

iee. Crescentia oli yksi ensimmäisistä Absichtin astumista tammoista. Kimo tamma oli tunnettu kipakasta luonteestaan ja ratsunakin se oli hankala, minkä seurauksena tammalla ei juurikaan kilpailtu. Crescentian voisikin sanoa olleen kasvattajalleen hienoinen pettymys, sillä hän oli toivonut tammasta sen emän tapaan menestyvää esteratsua. Lahjoja tammalta kyllä löytyi, mutta kilpailutilanteissa hankala luonne vei usein tammasta voiton, eikä toivotunkaltaista menestystä useinkaan saavutettu. Tamma oli kuitenkin sukunsa ja ulkomuotonsa puolesta erinomainen, joten se siirtyi pian siitoskäyttöön, ja kaikeksi onneksi sen jälkeläisistä moni menestyi aikanaan estekisoissa tavalla, jota tammalta itseltään niin kovasti odotettiin.

Emä Anegdota oli pitkän linjan trakehner-kasvattaja Areth Geraldin silmäterä ja entinen kilpahevonen, joka on menestynyt esteradoilla paremmin kuin yksikään toinen Arethin hevosista sen jälkeen. Se onkin naisen siittolan menestynein kantatamma, joka on jättänyt monia menestyneitä jälkeläisiä. Tamma itse kilpaili yli 140cm luokissa ja sijoituksia kertyi roimasti, mutta ulkomuodoltaan tamma ei ollut ihan sieltä parhaimmasta päästä, vaan kantakirjaustilaisuudessa se jäi niukin naukin III-palkinnosta.

ei. Erschütterndiltä odotettiin paljon, ja vaikuttikin siltä, että ori lunastaisi odotukset kotiin. Erschütternd kilpaili kansallisella tasolla 150cm luokkia, mutta koska ori valitettavasti menehtyi sangen nuorella iällä, se ei ehtinyt saavuttaa mitään kovin suurta. Siltä jäi kuitenkin muutama jälkeläinen, jotka eivät olleet erityisen vakuuttavia, mutta menestyivät silti estekentillä ihan mukavasti.

eii. Tragödie oli vähemmän tunnetusta suvusta polveutuva mutta hienosti menestynyt esteratsu, joka parhaimmillaan hyppäsi jopa 160cm ratoja. Tragödie oli läpi koko ikänsä poikkeuksellisen terve ja hyväkuntoinen, ja vaikka sillä kilpailtiinkin ahkerasti pitkän aikaa, se ei koskaan kärsinyt jalkavaivoista tai vastaavista. Myös energiaa oriilta löytyi vaikka muille jakaa, eikä se tuntunut viihtyvän missään elämänvaiheessaan pelkästään oloneuvoksena, vaan se oli kevyessä treenissä ja käytössä myös vanhoilla päivillään aina siihen asti kun se 26-vuotiaana nukahti rauhallisesti ikiuneen omalla laitumellaan. Ori jätti kuusi jälkeläistä viidestä eri tammasta, ja sen jälkeläisistä neljä kilpaili estekisoissa ihan mukavasti menestyen, löytyypä yhdeltä kiitettävästi tuloksia koulukisoistakin.

eie. Ermentrud oli suurimmaksi osaksi kenttäratsastuksessa kilpaillut tamma, joka oli tasaisen hyvä lajissa kuin lajissa. Se kilpaili useamman vuoden ajan nuoren kenttäratsastajan kilparatsuna, ja ratsukko sijoittui melkein jokaisessa kilpailussa, johon osallistui. Ennen pitkää Ermentrundilla kilpaillut nuori mies kuitenkin vaihtoi lahjakkaampaan ratsuun ja suuntasi kohti vaikeampia luokkia. Ermentrund jäi perheen omistukseen, ja se toimi opetushevosena perheen omistamalla laadukkaalla ratsastuskoululla, minkä ohessa se starttasi vielä jokuseen otteeseen kenttä- ja estekisoissa. Aikanaan tamma myös varsoi kolmeen otteeseen.

ee. Modegerecht on laadukkaista linjoista polveutuva trakehnertamma, jonka siitosarvon katsottiin olevan varsin korkea. Tamma kilpaili kyllä jonkin aikaa hieman yli metrin luokissa, mutta siirtyi pian siitoskäyttöön. Se sai useita jälkeläisiä, joista suurin osa on sijoittunut estekisoissa vähintäänkin hienosti.

eei. Adelbert II polveutuu tunnetusti hyviä suoritushevosia periyttävistä vanhemmista. Ori oli nuorena varsinainen hulivili, mutta rauhoittui huomattavasti iän myötä. Oriin kisaura alkoi esteratsastuksen merkeissä, mutta harjoituksissa sattunut kaatuminen katkaisi kilpailemisen esteratsastuksen osalta lyhyeen. Adelbert kyllä toipui onnettomuudesta, mutta omistajat eivät halunneet ottaa riskiä siitä, että hyppääminen altistaisi vamman uusiutumiselle. Koska Adelbert osoitti lahjakkuutta myös kouluratsastukseen, oriin kanssa ruvettiin treenaamaan kouluratojen kiemuroita, ja ennen pitkää Adelbert nähtiinkin ensimmäistä kertaa koulukisoissa. Ori menestyi tasaisen hyvin, vaikkakaan sen saavutukset eivät olleet aivan samaa luokkaa kuin mitä ne oletettavasti olisivat olleet, jos sen kanssa olisi voitu jatkaa esteillä kilpailemista.

eee. Geschmackig on hienosta ja harvinaisesta suvusta polveutuvan emänsä ainoaksi jäänyt varsa. Odotukset olivat siis korkealla, ja kaikeksi onneksi tamma onnistui täyttämään nämä odotukset paremmin kuin hyvin. Geschmackig kilpaili muutaman kauden estekisoissa n. 120cm-luokissa. Vaikka se olikin äärimmäisen mukava ratsastaa ja hyppäsikin tasaisen hyvällä tyylillä, sen kanssa ei kuitenkaan lähdetty tavoittelemaan tasoja, joihin se olisi mahdollisesti yltänyt, sillä omistajat halusivat tamman mahdollisimman pian jatkamaan hienoa sukuaan. Geschmackig kantakirjattiin myöhemmin II-palkinnolla, ja se sai kuusi varsaa, jotka kaikki kilpailivat ainakin jonkin verran, pääasiassa estekisoissa. Geschmackigin varsoista kaksi saavutti huomattavaa menestystä niin kisoissa kuin näyttelyissäkin, ja Geschmackig jälkeläisineen on nykyään haluttu nimi hevosten sukutauluissa.

Jälkeläiset

001. trak-t. Freunde Bleiben ACT synt. 12.10.10 Klass I i. Fifty Days In Jupiter
002. trak-t. Trickery ACT synt. 02.11.12 ei meriittejä i. Deception Point xx

Periyttäminen

Yleiset tiedot Muistiinpanot
Rotu: trakehner (100%) HUOM! Raippakammo.
Genotyyppi: ee/Aa (rautias)
Maks. kapasiteetti: Va:B (ko) / 150cm (re) / 130cm (me)
Vahvin laji: esteratsastus
Luonteenpiirteet
Rohkeus: Taso 4: normaali (51,3%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Kuuliaisuus: Taso 6: kuuliainen (72,3%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Temperamentti: Taso 4: normaali (55%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Herkkyys: Taso 6: herkkä (83%) Periyttää ominaisuutta vahvasti.
Älykkyys: Taso 4: normaali (49,9%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Taidot
Nopeus: Taso 5: hieman normaalia parempi (66,5%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Kestävyys: Taso 4: normaali (44,98%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Hyppykapasiteetti: Taso 6: normaalia parempi (75,1%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Hyppytekniikka: Taso 6: normaalia parempi (77%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Ketteryys: Taso 5: hieman normaalia parempi (69%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Liikkeet: Taso 4: normaali (54,9%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Askellajit
Käynti: Taso 4: normaali (48%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Ravi: Taso 4: normaali (55%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
Laukka: Taso 5: hieman normaalia parempi (58,4%) Periyttää ominaisuutta normaalisti.
( Arnikan periytymisjärjestelmä virtuaalihevosille, versio 2.0. Lue lisää! )

Meriitit ja saavutukset

Tällä hevosella ei toistaiseksi ole mainittavia saavutuksia.

Parhaat kisatulokset

PKK:n alaiset näyttelyt

PKK
00.00.00 --- luokka tuom. --- (BIS-tuom. ---) 0/0

Esteratsastuskisat (62 sijoitusta, joista 12 voittoja ja 01 Cup-sijoituksia)

001. ERJ 12.09.07 Acantha Farm 100cm 5/30
002. ERJ 13.10.07 Savoy 100cm 4/40
003. ERJ 14.10.07 Savoy 100cm 4/40
004. ERJ 24.10.07 Myllertäjä 50-60cm 5/40
005. ERJ 30.10.07 Virtuaalitalli Music 70cm 3/60
006. ERJ 30.10.07 Interludium 70-80cm 7/50
007. ERJ 16.12.07 Riimulan Ratsutalli 90cm 1/43
008. ERJ 16.12.07 Acapella 100-110cm 1/16
009. ERJ 22.12.07 Vanhanaikainen 100cm 2/30
010. ERJ 30.12.07 Miroco 100cm 5/30
011. ERJ 14.01.08 Siitostalli Zeni 90cm 3/69
012. ERJ 15.01.08 Midgårds Half- and Warmbloods 80cm 4/40
013. ERJ 18.01.08 Midgårds Half- and Warmbloods 80cm 4/41
014. ERJ 18.01.08 Midgårds Half- and Warmbloods 90cm 6/40
015. ERJ 25.01.08 Virtuaalitalli Yorkshire 85-95cm 2/101
016. ERJ 19.04.08 Ciabacka 90cm 1/33
017. ERJ 19.04.08 Ciabacka 100cm 2/31
018. ERJ 20.04.08 Dakota 100cm 2/25
019. ERJ 29.07.08 Jewel Ponies 120cm 7/51
020. ERJ 29.07.08 Melba Sporthorses 110cm 2/40
021. ERJ 02.08.08 Fawel 100-110cm 1/30
022. ERJ 02.08.08 Nappulaliiga 120cm 2/28
023. ERJ 02.08.08 Nappulaliiga 120cm 5/25
024. ERJ 04.08.08 Susilaakso 100cm 5/40
025. ERJ 05.08.08 Zurück 120cm 5/48
026. ERJ 08.08.08 Susilaakso 100cm 3/40
027. ERJ 10.08.08 Susilaakso 90cm 4/40
028. ERJ 22.11.08 Viehättävä 120cm 1/50
029. ERJ 24.11.08 Dirtymere 120cm 3/40
030. ERJ 24.11.08 Hiirenmutka 110-120cm 1/30
031. ERJ 25.11.08 Dirtymere 120cm 5/40
032. ERJ 19.01.09 Beliewe 100cm 7/50
033. ERJ 25.01.09 Russian Rommel 140cm 7/60
034. ERJ 27.01.09 Russian Rommel 140cm 5/60
035. ERJ 15.06.12 Lyne Stud 140cm 4/60
036. ERJ 15.06.12 Lyne Stud 140cm 6/60
037. ERJ 21.06.12 Stemman Ratsastajat 140cm 3/50
038. ERJ 30.06.12 Dark Side Trakehners / ERJ-Cup 130cm 5/159
039. ERJ 09.09.12 Welbyn yksityiset 130cm 2/40
040. ERJ 11.09.12 Welbyn yksityiset 130cm 6/40
041. ERJ 10.09.12 Satulinna 130cm 9/90
042. ERJ 13.09.12 Satulinna 130cm 1/90
043. ERJ 13.09.12 Satulinna 140cm 6/90
044. ERJ 23.09.12 Escorant Trakehners 130cm 2/30
045. ERJ 01.10.12 Escorant Trakehners 130cm 1/30
046. ERJ 02.10.12 Escorant Trakehners 130cm 2/30
047. ERJ 08.10.12 Escorant Trakehners 130cm 5/30
048. ERJ 27.09.12 Cabin 21 140cm 4/40
049. ERJ 29.09.12 Cabin 21 140cm 5/40
050. ERJ 30.09.12 Cabin 21 130cm 1/40
051. ERJ 30.09.12 Cabin 21 140cm 1/40
052. ERJ 07.10.12 Mel Seren 140cm 3/30
053. ERJ 03.10.12 Cabin 21 120cm 3/40
054. ERJ 08.10.12 Cabin 21 130cm 4/40
055. ERJ 10.10.12 Cabin 21 130cm 4/40
056. ERJ 11.10.12 Cabin 21 130cm 5/40
057. ERJ 29.09.12 Bairdon 130cm 3/40
058. ERJ 01.10.12 Solo 140cm 4/40
059. ERJ 12.10.12 Cabin 21 140cm 2/40
060. ERJ 13.10.12 Cabin 21 140cm 1/40
061. ERJ 16.10.12 Cabin 21 140cm 1/40
062. ERJ 19.10.12 Cabin 21 130cm 5/40

Päiväkirja ja kuulumiset

Donec tortor odio, condimentum id euismod et

00. maaliskuuta 2014

Proin bibendum pulvinar enim eu tempor. Donec tortor odio, condimentum id euismod et, faucibus ac lectus. Integer mollis, nibh ac ornare condimentum, sapien tortor tincidunt purus, et fermentum lacus ligula sit amet sem. In aliquam nisi vitae tortor pretium dictum. Integer ut sem sem. Cras a urna dictum, facilisis tellus non, porta dui. Maecenas tempus bibendum urna, eu semper urna dapibus vitae. Duis vitae adipiscing arcu, ut sagittis arcu. Proin id fermentum erat, at malesuada mi. Phasellus id ultrices odio, eget pretium purus.Praesent ut congue metus. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum gravida rutrum sem non ultricies. Etiam ut velit lectus. Quisque eget pulvinar nisl. Nam in dolor sollicitudin, rhoncus odio vel, varius justo. Etiam non imperdiet magna, sed volutpat diam. Nam ullamcorper rhoncus enim non condimentum. Sed bibendum volutpat nunc. Donec a dui a eros sodales ornare vel facilisis erat. Nunc ut nisl cursus, ornare turpis ac, ullamcorper ante.


Donec tortor odio, condimentum id euismod et

00. maaliskuuta 2014

Proin bibendum pulvinar enim eu tempor. Donec tortor odio, condimentum id euismod et, faucibus ac lectus. Integer mollis, nibh ac ornare condimentum, sapien tortor tincidunt purus, et fermentum lacus ligula sit amet sem. In aliquam nisi vitae tortor pretium dictum. Integer ut sem sem. Cras a urna dictum, facilisis tellus non, porta dui. Maecenas tempus bibendum urna, eu semper urna dapibus vitae. Duis vitae adipiscing arcu, ut sagittis arcu. Proin id fermentum erat, at malesuada mi. Phasellus id ultrices odio, eget pretium purus.Praesent ut congue metus. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum gravida rutrum sem non ultricies. Etiam ut velit lectus. Quisque eget pulvinar nisl. Nam in dolor sollicitudin, rhoncus odio vel, varius justo. Etiam non imperdiet magna, sed volutpat diam. Nam ullamcorper rhoncus enim non condimentum. Sed bibendum volutpat nunc. Donec a dui a eros sodales ornare vel facilisis erat. Nunc ut nisl cursus, ornare turpis ac, ullamcorper ante.

Ikääntyminen

01-vuotias: 17.12.06
02-vuotias: 17.03.07
03-vuotias: 17.06.07
04-vuotias: 17.09.07
05-vuotias: 17.12.07
06-vuotias: 17.03.08
07-vuotias: 17.06.08
08-vuotias: 17.09.08
09-vuotias: 17.12.08
10-vuotias: 17.02.09
11-vuotias: 17.02.10
12-vuotias: 17.02.11
13-vuotias: 17.02.12
14-vuotias: 17.02.13
15-vuotias: 17.02.14
16-vuotias: 17.02.15
17-vuotias: 17.02.16
18-vuotias: 00.00.00
19-vuotias: 00.00.00
20-vuotias: 00.00.00
21-vuotias: 00.00.00
22-vuotias: 00.00.00
23-vuotias: 00.00.00
24-vuotias: 00.00.00
25-vuotias: 00.00.00
26-vuotias: 00.00.00
27-vuotias: 00.00.00
28-vuotias: 00.00.00

Ikääntymisinfo

Tämä hevonen ikääntyy satunnaisesti oman ikääntymissysteemin mukaan. Käytännössä siis se ikääntyy silloin kun katsotaan tarpeelliseksi, ja pysyy halutun ikäisenä niin kauan kuin siihen on tarve. Jos hevosen ikääntymistä ei ole syystä tai toisesta tarpeen nopeuttaa tai hidastaa, ikääntyy se yhden virtuaalivuoden kuudessa IRL-kuukaudessa. Nopeimmillaan hevonen ikääntyy yhden virtuaalivuoden noin kahdessa IRL-kuukaudessa, hitaimmillaan reaaliaikaisesti.