Tervetuloa

Gestüt Eschehof on Saksassa sijaitseva virtuaalinen puoliverisiittola, joka on avannut ovensa vuonna 2013. Meillä kaiken keskipisteenä ovat saksalaiset puoliverirodut, nuo urheilu-hevosten aateliset, ja tallin omistuksessa onkin toinen toistaan lahjakkaampia koulu- ja esteratsuja.

Toimintamme on painottunut hevoskasvatukseen, jonka pyrkimyksenä on tuottaa laadukkaita urheiluhevosia. Siittolassa syntyy vuosittain useita varsoja, joiden toivomme kaikkien kantavan Eschehofin kasvattien tavaramerkkejä — korrektia rakennetta, hyvää luonnetta ja kapasiteettia — siis toisin sanoen ehdotonta laadukkuutta.

Kasvatustoiminnan lisäksi toimintaamme kuuluu omilla hevosillamme kilpaileminen, ja satunnaisesti järjestämme myös kilpailuita ja näyttelyitä täällä Eschehofissa. Siittolan tilat taipuvat hyvin kaikkeen tähän, sillä käytössämme on suorastaan kadehdittavan hienot tilukset, jossa kaikki on modernia, tyylikästä ja toimivaa; meiltä löytyy niin komea tallirakennus, erinomaiset ratsastusmahdollisuudet kuin ikioma klinikkakin, ja Eschehofin voisikin sanoa olevan ihanteellisen huippusiittolan perikuva.

Päivitetty viimeksi: 10/2017
Tallin VRL-tunnus: tulossa
Tallin omistaa: Arnika VRL-01371
Ota yhteyttä: virtuaali@arnikan.net
Arnika VRL-01371