Tallin väki ja henkilökunta

Vestibulum accumsan semper mollis. Praesent elementum mauris in rutrum suscipit. Duis sollicitudin sem vitae lorem rutrum cursus. Nunc sit amet justo a odio cursus elementum ac eget ligula. Nulla vitae massa eget massa vehicula faucibus sit amet eget ipsum. Cras mollis nibh in nibh fermentum, accumsan fermentum diam porta. Nam vitae sem quis mauris elementum pellentesque at eu mi. Fusce rutrum dignissim erat, sollicitudin efficitur nunc vehicula vitae. Ut ut ex ligula. Proin a ante in nulla semper convallis in et massa.


Kalvakan perhe

Kalvakan Ratsutilan omistava nelihenkinen Kalvakan perhe on ollut hevosalalla kahden sukupolven ajan. Perheen hevosinnostuksen voinee katsoa olevan Kristiina Kalvakan (o.s. Laine) aikaansaannosta. Kristiina aloitti hevosharrastuksensa jo nuorella iällä, ja ensimmäisen oman hevosensa, suomenhevostamma Valokin, hän sai hankittua vuonna 1981 ollessaan vasta 17 vuoden ikäinen. (Valokki-tammasta on aika jättänyt jo vuosia sitten, mutta sen nimen voi yhä löytää Kalvakan Ratsutilan suomenhevosten sukutauluista.)

Kristiina kilpaili nuoruudessaan jonkin verran sekä este- että koulukisoissa aluetasolla asti, mutta on jo aikaa sitten lopettanut tavoitteellisen kilpailemisen ja keskittynyt täysipäiväisesti omien hevostensa (ja siinä sivussa perheensä) hoitoon ja ylläpitoon. Oiva Kalvakalla ei ollut aiempaa hevostaustaa ennen tutustumistaan Kristiinaan. Innostus oli kuitenkin tarttuvaa laatua, ja tätä nykyä Oiva hoitaa paitsi Kalvakan Ratsutilan raha- ja paperiasiat, myös oman osansa talliin ja sen hevosiin liittyvistä päivittäisistä askareista.

Risto Kalvakka (s. 1989) ja Siiri Kalvakka (s. 1993) ovat perineet vanhempiensa intensiivisen suhtautumisen hevosalaan. Risto