virtuaalitalli / a sim-game stable
/

Hevoset & ponit

Bux

kutsutaan nimellä "Bux"
hannover-ruuna
estepainotteinen

i. Balthazar
e. Luxia
ei. Leviathan

ei meriittejä

Bux on Riston luottoratsu, ja kaksikko on suorastaan erottamaton – eikä suotta, sillä Risto on ollut vastuussa Buxista uljaan mustan syntymästä lähtien. Musta ruuna on lahjakas hyppääjä ja luonteeltaan virkeä, mutta nöyrä. Bux ja Risto kilpailevat esteratsastuksessa 150 cm radoilla.

Centurio

kutsutaan nimellä "Turo"
hollantilainen puoliveriori
koulupainotteinen

i. Keen
e. Priscilla
ei. Cardinal

ei meriittejä

Siirin ykkösratsuksi hankittu hollantilainen kouluori maksoi pitkän pennin, mutta on totisesti osoittautunut koko summan arvoiseksi. Hyväluonteinen ja komea Turo on äärimmäisen lahjakas GP-tason kouluratsu, ja Siirin vaatimattomana tavoitteena on nousta oriin kanssa kouluratsastuksen suurten nimien joukkoon.

Helmi-Valokki

kutsutaan nimellä "Helmi"
suomenhevostamma
yleispainotteinen

i. Helmee
e. Valokin Iiris
ei. Illantullen

Fn, KTK-II

Helmi muistuttaa luonteeltaan Kristiina Kalvakan ensimmäistä ihkaomaa hevosta, Valokkia, suorastaan häkellyttävän paljon. Ei siis ihme, että Helmi on Kristiinan kullanmuru ja ehdoton suosikki. Sentimentaaliset syyt eivät kuitenkaan ole ainoa syy pitää tästä tammasta, sillä se on totisesti kaikin puolin erinomainen tapaus.

Hämytär

kutsutaan nimellä "Häslä"
suomenhevostamma
yleispainotteinen

i. Herra Hämärä
e. Valokin Iiris
ei. Illantullen

ei meriittejä

Tätä tammaa ei totisesti suotta kutsuta Häsläksi! Häslä on perusluonteeltaan kiltti ja ystävällinen, mutta voi hyvänen aika kuinka se hosuu ja sählää. Kristiina tapaa kutsua Häslää "diivamaiseksi", mutta muu perhe on vakaasti sitä mieltä, että Häslä ei yksinkertaisesti vain ole mikään penaalin terävin kynä.

Kulta-Muru

kutsutaan nimellä "Muru"
suomenhevostamma
yleispainotteinen

i. Murskari
e. Hämytär
ei. Herra Hämärä

ei meriittejä

Jos Murusta olisi väkisin keksittävä jotain negatiivista sanottavaa, voisi todeta, ettei tamma suinkaan ole kaikkille sopiva hevonen – nimittäin heille, jotka etsivät haastetta. Kaikki muut taatusti ihastuvat tähän sievään ja lempeään tammaan! (Se, kuinka Häslä on onnistunut saamaan näin järkevän jälkeläisen, jäänee kuitenkin ikuisiksi ajoiksi mysteeriksi.)

Lovecraftian

kutsutaan nimellä "Ransu"
englantilainen täysiveriori
kenttäpainotteinen

i. Eldrich
e. Lovelace
ei. Lovejoy

ei meriittejä

Ransu ei ole Kalvakoiden omia hevosia, vaan on tallilla ylläpidossa kunnes toisin sovitaan. Huippulaadukas ja komea kimo ori on luonteeltaan täysiverisille tyypillisesti herkkä ja kuuma, eikä se kumarra läheskään kaikkia. Ransu treenaa ja kilpailee kenttäkisoissa CIC3-tasolla vuokraajansa Sonjan ratsastamana.

Luxia

kutsutaan nimellä "Lulu"
hannover-tamma
estepainotteinen

i. Leviathan
e. Magica
ei. Marley

VIP MVA Fn, KTK-II

Kaunis ja herkkä Lulu kilpaili aikanaan Saksassa pieniä esteluokkia parin vuoden ajan, ennen kuin se myytiin kantavana Kalvakoille Suomeen vuonna 2007. Tamma on eittämättä lahjakas hyppääjä ja on jatkanut sittemmin kilpauraansa, joskaan ei järin aktiivisesti. Sen sijaan Lulusta on vuosien saatossa tullut useammankin hienon varsan emä.


Varsat ja nuoret

Skp Nimi Rotu Meriitit
tamma Ashen Starlet "Stara" hannover (KTK-kelpoinen)
ori Ashen Valor "Vallu" hannover Finest Foal (KTK-kelpoinen)
ori Kalvakan Kelmee "Kelmi" suomenhevonen (KTK-kelpoinen)
tamma Kalvakan Valko "Valko" suomenhevonen ei meriittejä
ori Kalvakan Vilunki "Viksu" suomenhevonen ei meriittejä
ori Strangelove "Lantti" anglo-trakehner ei meriittejä