Kalvakan Ratsutila

05. heinäkuuta 2020 — Hevosten kisakalenterit päivitetty.

18. kesäkuuta 2020 — Gin Galalle lisätty rakennekuva. Tämän vuoden varsojen (Kalvakan Musta ja Kalvakan Kuulas) tiedot lisätty ja varsoille tehty omat sivut.

14. lokakuuta 2019 — Lovecraftianille myönnetty VIP MVA Fn -arvonimi.

13. syyskuuta 2019 — Linkkilistalle lisätty uusi kisakeskus.

01. syyskuuta 2019 — Päivitetty sivustolle tieto Lovecraftianin kantakirjauksesta.

22. elokuuta 2019 — Ulkoasun pudotusvalikossa havaittu ongelma on korjattu. Linkkilistalle lisätty uusi talli.

10. elokuuta 2019 — Uusi ulkoasu päivitetty näkyviin. Ulkoasunvaihtorumba on kerralla valmis, eli uusi ulkoasu on nyt käytössä kaikilla sivuilla.

08. elokuuta 2019 — Lovecraftianin jälkeläislistalle lisätty uusi varsa.

06. elokuuta 2019 — Esittely-sivun tekstejä päivitetty. Historiikki-sivun teksteihin tehty pieniä muokkauksia.

05. elokuuta 2019 — Lisätty uudistettu versio tallialueen kartasta.

04. elokuuta 2019 — Tallin tarinoihin lisätty Riston kertomus Power Jump 2019 -kisoista. Lisätty erillinen kuva-albumi, jonne lisätään kaikki talliin liittyvät kuvat sitä mukaa kun niitä tulee. Muistoissamme-sivulle lisätty lyhyesti tiedot Kalvakoiden muista entisistä hevosista (Heron, Briarholt's Briannon, Arbella II, Ultima, Don Bravado), mutta varsinaiset esittelytekstit puuttuvat vielä. Kasvatus-sivun tekstiin tehty pieniä muutoksia. Sukulinja-arkistoon lisätty Briarholt's Briannonista lähtevä linja.

25. heinäkuuta 2019 — Buxin sivuille lisätty uusi kuva (tuotosluokan osallistuminen Power Jump 2019 -kisoissa).

21. heinäkuuta 2019 — Buxin päiväkirjaan lisätty tarina estevalmennukseen osallistumisesta. Myyntihevoset-sivulle lisätty hevosten myyntiehdot sekä ohjeet ostopyynnön tekemiseen, ja myyntiin tulevien hevosten listaukseen on lisätty lyhyet esittelytekstit.

23. kesäkuuta 2019 — Tehty sivut uudelle hevoselle (hann-o. Filigraf).

22. kesäkuuta 2019 — Lisätty Kalvakoiden entisten hevosten esittelysivu ja sinne esittelyteksti Valokki-tammasta.

16. kesäkuuta 2019 — Päivitysten sisällöstä ryhdytty merkkaamaan lisätietoja tälle sivulle. Tehty pientä hienosäätöä ja viilausta ulkoasuun ja teksteihin. Lisätty lista karsinajärjestyksestä. Tallin tarinat siirretty blogialustalta sivuston puolelle omalle sivulleen. Linkkilistaa päivitetty. Kahdelle tämän vuoden varsalle tehty sivut ja varsat rekisteröity VRL:n hevosrekisteriin. Myyntihevoset-sivu rakentuu, mutta ei ole vielä valmis eikä myyntiin tulevista hevosista voi vielä tehdä tarjouksia. Hevoset-sivulle lisätty vielä puuttuneet lyhyet esittelytekstit.