Ohjeistusta esittelyiden kirjoittamiseen

Tallin väki voi esitellä itsensä täällä muille kävijöille.
Avatar
Arnika
Pääjehu
Viestit: 33
Liittynyt: Su Touko 17, 2015 10:03 pm
Paikkakunta: Ohtojärvi
Viesti:

Ohjeistusta esittelyiden kirjoittamiseen

Viesti Kirjoittaja Arnika » Ke Maalis 23, 2016 12:49 pm

Kun olet rekisteröitynyt Repolanmäen foorumille, on otollinen hetki esitellä itsesi muulle tallin väelle. Esittely on täysin vapaamuotoinen, mutta ohesta löydät muutamia ohjeita ja vinkkejä esittelyn kirjoittamista varten.

Hahmoesittely

Oletkin todennäköisesti jo kirjoittanut hahmostasi lyhyen esittelyn hoitaja- tai tallipaikkahakemuksesi oheen. Nyt on aika kirjoittaa se versio hahmosi esittelystä, jonka haluat liitettäväksi omaan kaappiisi viralliseksi esittelyksesi! Esittely saa olla juuri niin laaja tai suppea kuin katsot tarpeelliseksi, mutta siitä tulisi kuitenkin välittyä selkeä kuva siitä, millainen henkilö on kyseessä. Luonteenpiirteitä ja ulkonäköä on hyvä kuvailla, minkä lisäksi voit kertoa esimerkiksi hahmon elämäntilanteesta, menneisyydestä tai vaikka perheestä. Kuinka pitkään olet harrastanut hevostelua? Onko sinulla kenties lemmikkejä tai vaikkapa seurustelukumppani? Millaisia vaatteita tykkäät käyttää? Mitkä ovat vahvuuksiasi ja heikkouksiasi? Mitä inhoat, mistä pidät?

Varsinaisen esittelytekstin lisäksi kaappia varten tarvitaan muutamia muitakin tietoja:
  • Syntymäaika (lisätään kaapin tietoihin kuukauden ja vuoden tarkkuudella)
  • Ikä
  • Hiusten väri
  • Silmien väri
  • Pituus
Kivan lisän esittelyyn tuovat myös nippelitiedot, jollaisia voivat olla esimerkiksi lempiväri, lempivuodenaika tai lempijuoma. Voit keksiä niin paljon nippelitietoja kuin haluat, mutta huomaathan, että vain rajallinen määrä niistä mahtuu näkyville kaappiisi näille tiedoille varatulle alueelle.

Hahmoesittelyä voi korjata ja päivittää myöhemmin, jos siihen on tarvetta.

Luo omaa esittelyäsi varten uusi, asianmukaisesti nimetty ketju! Myös otsikossa saa käyttää luovuutta, mutta heti otsikossa tulisi käydä ilmi hahmosi koko nimi.

Muu esittely

Luomasi hahmo saattaa poiketa oikeasta itsestäsi kuin yö päivästä. Jos siltä tuntuu, voit myös kertoa millainen henkilö hahmosi takana hääräilee. Voit esimerkiksi kertoa kuinka pitkään olet harrastanut virtuaalihevosia, mitä kaikkea muuta harrastat, millainen musiikkimaku sinulla on, onko sinulla lemmikkejä ja mitä muuta ikinä mieleesi juolahtaakaan. IRL-itsensä esittely on täysin vapaaehtoista!

Tervetuloa joukkoon!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija