Hoitajahaku 2017

Kiinnostaako oma hoitohevonen Repolanmäestä? Täällä voit osallistua hoitajahakuun.
Avatar
Arnika
Pääjehu
Viestit: 33
Liittynyt: Su Touko 17, 2015 10:03 pm
Paikkakunta: Ohtojärvi
Viesti:

Hoitajahaku 2017

Viesti Kirjoittaja Arnika » Su Marras 08, 2015 3:42 pm

Repolanmäen hoitajahaku v. 2017
Hakuaika alkaa 1.1.2017 ja päättyy 31.12.2017

Ennen hoitajaksi hakemista on hyvä tutustua tallin sivuihin, hoitajatoimintamme esittelyyn ja erityisesti tallilaisen oppaaseen, josta löytyy kaikki Repolanmäen hoitajatoimintaan liittyvä informaatio.

Hoitajaksi hakeminen

Voidaksesi ryhtyä hoitajaksi Repolanmäessä tulee sinun luoda itsellesi hoitajahahmo. Hahmo on eräänlainen alter-ego, joka voi olla joko prikulleen samanlainen kuin itse olet oikeasti, tai sen ei tarvitse muistuttaa todellista itseäsi lainkaan. Tärkeintä on, että koet hahmon kotoisaksi ja inspiroivaksi. Jos pääset hoitajaksi, tulet esiintymään luomanasi hahmona hoitokertomuksissa ja tallin tarinoissa. Foorumilla voit halutessasi toki myös jutella ihan omana itsenäsi tätä tarkoitusta varten varatulla pulina-alueella.

Vapaana olevat hoitohevoset löydät tästä samasta viestistä alempaa. Mieti, millaisen hoidokin kanssa sinua kiinnostaa työskennellä. Etsitkö rapsuteltavaksesi söpöä mussukkaa, jonka kanssa kaikki on helppoa, vai kaipaatko enemmänkin haasteita ja vauhtia? Toivottavasti joukosta löytyy juuri sinulle sopiva kullanmuru!

Kun olet miettinyt itsellesi oman hahmon ja löytänyt listalta itseäsi miellyttävän hevosen tai ponin, voit siirtyä kirjoittamaan hakemustasi. Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siitä tulee löytyä seuraavat tiedot:
  • Hoitajan nimi. Nimi voi aivan hyvin olla keksitty, mutta sen tulee olla muotoa "Etunimi Sukunimi". Halutessasi voit myös ilmoittaa nimimerkkisi, jos käytät sellaista muualla virtuaalihevosharrastuksessasi.
  • Sähköpostiosoitteesi, että voin tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä.
  • Esittele hahmosi! Minkä ikäinen olet? Millainen hevostelutausta sinulla on? Millainen olet luonteeltasi, entä miltä näytät? Halutessasi voit myös kertoa lyhyesti, millainen henkilö olet luomasi hoitajahahmon takana. Voit esimerkiksi kertoa, kauanko olet harrastanut virtuaalihevosia, tai että onko sinulla ollut aiemmin virtuaalista hoitohevosta.
  • Nimeä hevonen, jonka hoitajaksi haet. Voit nimetä myös useampia, jos siltä tuntuu ja huomaat, että joku on vaikka jo hakenut ykköstoiveesi hoitajaksi. Huomaathan kuitenkin, että kullakin hoitajalla voi kerrallaan olla vain yksi hoitohevonen.
  • Kerro, miksi koet sopivasi juuri tämän hevosen hoitajaksi. Mikä tässä hevosessa voitti sinut puolellensa? Kuinka uskot pärjääväsi hevosen kanssa?
Otathan huomioon seuraavat asiat:
  • Kullekin hevoselle otetaan vain yksi hoitaja. Et voi hakea sellaisen hevosen hoitajaksi, jolta löytyy jo oma hoitaja.
  • Panosta hakemukseesi ja hahmoosi. Mitä parempi hakemus, sen todennäköisemmin sinut valitaan! Jos pääset hoitajaksi, tähän kirjoittamasi esittelyteksti hahmostasi liitetään omaan kaappiisi (sitä voi toki muokata ja korjailla myöhemmin.) Ohjeita ja vinkkejä hahmon luomiseen voit lukea tallilaisen oppaasta. Huomaathan, että sellaisia hakemuksia, joista hahmon esittely puuttuu, ei oteta huomioon!
  • Hoitajahakuketju on vain hoitajahakemuksia varten, ei siis muita viestejä tähän ketjuun, kiitos! Jos sinulla on muuta asiaa tai vaikka kyseltävää hakemukseesi liittyen, otathan yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse (virtuaali@arnikan.net)

Hoitajaa etsivät hevoset ja ponit

eest-r. Andrus
"Haastetta kaipaavat eivät löydä etsimäänsä Andrusista, mutta kuka tahansa muu varmasti menettää tälle hevoselle koko sydämensä. Viimeistä häntäjouhta myöten täyskultainen Andrus on täydellinen paketti aloittelijoille tai kelle tahansa, joka arvostaa hevosessa sataprosenttista luotettavuutta ja helppoa käsiteltävyyttä. Bonuksena Andrus on vielä lisäksi äärettömän söpö — kukapa tällaista tapausta voisi vastustaa?"

sh-r. Pikkis
"Pikku-Liinakon nimi ja ulkomuoto ovat omiaan saamaan kenen tahansa sydämen läpättämään. Voi, mikä söpöläinen! Soman nimen ja ulkokuoren alla piilee kuitenkin kovan kundin elkeillä ja jättimäisella egolla varustettu juntura, jonka kanssa kaikki eivät vain tule juttuun. Kukapa jaksaisi päivästä toiseen katsella mieltään osoittavaa, pukittelevaa ja oikuttelevaa hevosta, oli se miten söpö tahansa? Toisaalta aina välillä käy niinkin, että kemiat Pikkiksen ja jonkun ihmisen välillä yllättäen todella kohtaavatkin, ja silloin kasassa on parhaimmillaan todella hyvin toimiva paketti."

nf-r. Prinssi
"Prinssin pörröisen otsatukan alta pilkistävä ujon ystävällinen katse sulattaa paatuneimmatkin kivisydämet. Nimensä mukaisesti hurmaava Prinssi on suloisen ponin perikuva. Se on kuitenkin myös melkoinen ujostelija ja herkkäsielu, jolla kestää oma aikansa tottua uusiin asioihin ja ihmisiin. Kun Prinssin saa houkuteltua ulos kuorestaan, se on kuitenkin mitä iloisin ja mukavin kaveri, jota ei voi olla rakastamatta."

ox-r. Santtu
Repolanmäen perisuomalaiseen maalaismiljööseen on näköjään eksynyt myös eksoottinen aavikoiden helmi! Säpäkkä ja oman arvonsa tunteva arabiruuna Santifer eli Santtu on täynnä energiaa. Varsinkin selästä käsin tämän huomaa — vaikka Santtu onkin pohjimmiltaan yhteistyöhaluinen, se myös kuumuu helposti. Häijy se ei kuitenkaan ole, vaan päin vastoin hyvin ihmisrakas. Ruunan vauhdikasta menoa seuraillessa on hankalaa ajatella, että Santtu on tosiasiassa jo 20 ikävuoden paremmalla puolella...

Hoitajahakuun tulossa pian mukaan myös muita hevosia!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija