Hoitajatoiminta

Hevosenhoitajat muodostavat Repolanmäen tallipoppoon ydinjoukon. Heidän tehtävänään on huolehtia tallin hevosten perushoidosta, liikutuksesta ja hyvinvoinnista, ja me haluamme tarjota siihen ikimuistoiset mahdollisuudet. Osaatko kuvitella itsesi syksyisellä maastoreissulla tallikavereidesi kanssa ruskan ollessa kauneimmillaan? Entä kuuletko jo, kuinka hoitohevosesi tervehtii sinua iloisesti höristen ensimmäistä kertaa? Toki hevosenhoitajan elämään kuuluu myös vähemmän hohdokkaita puolia: hevosten karsinat eivät valitettavasti itse puhdista itseään...

Kaikille Repolanmäen omistamille hevosille ja poneille (jotain yksittäistä poikkeusta lukuun ottamatta) otetaan oma hoitaja. Meillä halutaan todella panostaa siihen, että voimme tarjota hoitajillemme mielekästä tekemistä, ja hoitajat pääsevätkin osallistumaan Repolanmäen toimintaan hoitosuoritusten tekemisen lisäksi esimerkiksi keräämällä ansiomerkkejä, kipuamalla tasojärjestelmässä, ratkomalla Repolanmäen salaisuuksia ja ostelemalla omaan kaappiinsa täytettä Repolanmäen tallikaupasta. Ajatusta ansiomerkeistä ja tasojärjestelmästä ei pidä säikähtää — ne on suunniteltu ilahduttamaan ja motivoimaan, ei inhottavaksi pakkopullaksi! Tarkoitus on, että hoitajana toimiminen Repolanmäessä on mahdollisimman rentoa ja mukavaa.

Saadaksesi lisää tietoa hoitajien tehtävistä, hoitosuoritusten tekemisistä, tasojärjestelmästä, ansiomerkkien keräämisestä ja muista Repolanmäen hoitajatoimintaan liittyvistä käytännön seikoista, kurkkaa oikealta sivupalkista löytyvien linkkien taakse. Erityisesti tallilaisen opas kannattaa selata läpi, jos haluat yleiskuvan hoitajatoiminnastamme tai harkitset vaikka itse hoitajapoppooseemme liittymistä. Lisäksi voit tallin foorumia vilkaisemalla seurata, millaista meno Repolanmäessä on!


Lista hoitajista

Hoidokki Hoitaja Aloitti Taso
Aamu --- --- ---
Andrus --- --- ---
Balius --- --- ---
Dante Aina Honkanen 09/2015 spesiaalitapaus
Fiia --- --- ---
Ginger --- --- ---
Indie --- --- ---
Mosse --- --- ---
Nalle --- --- ---
Pate --- --- ---
Pikkis --- --- ---
Prinssi --- --- ---
Rambo --- --- ---
Riina --- --- ---
Rölli --- --- ---
Safir --- --- ---
Santtu --- --- ---
Smokey --- --- ---
Sohvi --- --- ---
Tango --- --- ---
Thunder --- --- ---
Topaz --- --- ---
Vieger --- --- ---

Haluatko hoitajaksi?

Kiinnostaako hevosenhoitajan pesti? Haluatko olla osa Repolanmäen mahtavaa talliporukkaa? Hoitajaksi haetaan foorumilla hoitajahaussa, joka on käynnissä ympäri vuoden aina silloin, kun tallilla on hevosia ilman omaa hoitajaa. Varsinaiset ohjeet hoitajahakemuksen jättämiseen löydät foorumilta, mutta ennen kuin säntäät jättämään hakemusta, kysythän itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Onko sinulla tarpeeksi aikaa käytettävissäsi? Hoitohevonen Repolanmäessä vie vain sen verran aikaa ja vaivaa kuin itse koet tarpeelliseksi, mutta jos elämäntilanteesi on kovin hektinen, saattaa sekin aika olla paremmassa käytössä toisaalla. Hoitajana saa toki pitää taukoa eikä meillä ole asetettu vaatimuksia sille, kuinka usein hoitosuorituksia pitää tehdä. Kannattaa kuitenkin harkita, onko ajankohta aloittamiselle parhain juuri sillä hetkellä, kun on paljon muuta tekemistä.

  • Oletko tutustunut tallin sivuihin ja tallilaisen oppaaseen? Jos et, niin tee se ennen kuin jätät hakemuksen!

Jos näiden kysymysten jälkeen yhä puhkut intoa ryhtyä hoitajaksi, niin jätä ihmeessä hoitajahakemuksesi foorumille. Onnea matkaan!