Yksityishevosten majoittaminen

Vaikka meillä ei erillistä yksityistallia olekaan, on Repolanmäen talleissa ja pihatossa aina muutama paikka varattuna muiden omistamille yksityishevosille. Repolanmäen tarjoamat yksityispaikat ovat kaikki täysihoitopaikkoja, jotka kattavat kaikki hevosen perustarpeet — karsinan siivouksen, ruokinnan ja tarhauksen. Yksityisten omistajien vastuulle jää hevosen muu hoito ja liikutus, sekä tietysti Repolanmäen viihtyisästä ilmapiiristä nauttiminen.

Tallivuokraan sisältyy:

  • karsina- tai pihattopaikka
  • karsinan siivous kerran päivässä
  • ruokinta kolmesti päivässä (heinät, perusrehut)
  • koko-/puolipäivätarhaus (+ tarv. loimitus)
  • kentän, maneesin ja maastojen käyttöoikeus
  • ilmainen laidunpaikka kesäksi

...eikä siinä vielä kaikki!

Tuodessasi hevosesi Repolanmäkeen sinusta luonnollisesti tulee myös osa Repolanmäen mainiota talliporukkaa, ja tämän ansiosta pääset osallistumaan vain tallin omalle väelle järjestämiin tapahtumiin ja foorumilla käytäviin keskusteluihin. Pääset ratkomaan Repolanmäkeen kätkeytyviä salaisuuksia, ja voit touhutessasi ansaita erilaisia ansiomerkkejä. Saat tallilta oman kaapin, ja palkintona erilaisista aktiivisuuden osoituksista tienaat kiiltäviä mynttejä. Myntit ovat täällä meillä käypää valuuttaa, jolla voit tehdä ostoksia Repolanmäen ikiomassa tallikaupassa, joka palvelee vain tallin omaa väkeä.

Jos kaikki tämä kuulostaa houkuttelevalta (ja miksipä ei kuulostaisi!), ryhdy oitis toimiin: tee hyvä päätös ja ryhdy repolanmäkeläiseksi jo tänään! Ohjeet karsinapaikan hakuun sekä muuta huomioitavaa löydät aivan tästä alapuolelta.


Ohjeita & Huomioitavaa

  • Emme vaadi suuria meille majoitettavilta yksityishevosilta, mutta muutama pieni vaatimus meillä kuitenkin on. Hevosen on oltava tamma tai ruuna, sillä Repolanmäen tilat eivät tällä hetkellä sovi oriiden majoittamiseen. Hevosella on myös oltava omat, toimivat sivut, ja vaikka piiretyillä kuvilla varustetut hevoset ovat etusijalla, otamme kuitenkin vastaan myös valokuvallisia hevosia ja poneja. Toivomme myös, että hevonen ikääntyy reaaliaikaisesti.

  • Vuokra maksetaan tallin toimintaan osallistumalla. Aktiivisuutensa voi osoittaa tekemällä merkintöjä oman hevosensa hoitopäiväkirjaan Repolanmäen foorumilla ja ottamalla osaa tallilla järjestettäviin tapahtumiin tai foorumilla käytäviin keskusteluihin. Emme ole asettaneet vähimmäisrajoitusta näille suorituksille, vaikka toki toivomme meillä hevosiaan majoittavien olevan mahdollisimman aktiivisia. Tärkeintä on, että yksityisen omistaja on tarvittaessa tavoitettavissa tavalla tai toisella. Lue lisää tallivuokran maksamisesta tallilaisen oppaasta.

  • Vapaita tallipaikkoja voi hakea Repolanmäen foorumilla omalla osiollaan. Ohjeet hakemiseen löydät foorumilta tai tallilaisen oppaasta. Muistathan tutustua tallilaisen oppaaseen ja Repolanmäen sivustoon kokonaisuudessaan huolella, ennen kuin jätät hakemuksen!